Tajvan

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Tajvan

Tajvanon eladó ingatlan

Tajvan egy kis szigetország, 180 km-re Kínától. Modern városokat, hagyományos kínai templomokat, termálforrásokat és festői hegyvidéki tájat foglal magában. Az északi részen fekvő Tajpej fővárosa élénk éjszakai piacairól, a kínai császári művészetről ismert a Nemzeti Palota Múzeumában és a Taipei 101-ről, egy 509 méteres bambusz felhőkarcolóról, kilátóval.

Az észak-tajvani ingatlanpiac augusztusban némi nehézségekkel szembesült, ami azt jelzi, hogy a tajvani eladó ingatlanügyletek a hónap során visszaestek.

Az új építésű lakóingatlanok listájának csökkenése és az ingatlanértékesítés reklámozása szintén támogatta az augusztusi növekvő pesszimizmust az ingatlanpiacon.

Az eladási ingatlanindex Tajvan északi részén 1,3 ponttal esett az előző hónaphoz képest, 30,9 pontra.

Az index kiterjed Tajvan északi részének legnagyobb megyéire és városaira, például Tajpejre, Új-Tajpejre, Keelungra, Taoyuanra, Hsinchuba és Yilanra, amelyek az ország teljes és kereskedelmi ingatlanügyleteinek több mint 50% -át teszik ki.

Különösen a tajvani ingatlanügyletek, az irodák és üzletek Tajpejben, Tajvan leglátványosabb ingatlanpiacán, 27,8% -kal estek vissza az előző hónaphoz képest, ami a legszembetűnőbb visszaesés a hat város között augusztusban.

  •  
    Tajvanra költözés. Külföldi és Tajvanon él

            A Kínai Köztársaság, más néven Tajvan, önmagában valóságot képvisel, és nevét az állami egységét képező fő szigetről képviseli. Nemzetközileg ez a név gyakran megváltozik Taipeiben. Azonban a szemantikai szinten tapasztalható különbségek ellenére vannak olyan érdekességek, amelye ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 9637

Eladás Villa, Tajvan, Ping Tung County, Neipu Township, Zen-Feng Village Fu Guei Alley No. 30, 32, 34, 36

46,381,762.74HUF
Eladás
Villa

132 m²
Hi! This is Miss Lin. I'm selling these four villas. They're located on a nice, quiet countryside. However, it's only 5 min. car-ride away from the ur...
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB